}  Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 tot 15.00

Schoolstraat 47a1, 2202 HD te Noordwijk.

Smidslaantje 12, 1251 PX Laren

Werkwijze

We zijn een bedrijf dat graag aan huis komt voor een prijsopgave te maken. Dat is geheel vrijblijvend. Wij nemen daarbij een ruime collectie aan stoffen en boeken mee. Ook kunt u bij ons in de showroom langskomen om onze stoffen te bewonderen en kunnen wij u van advies voorzien. 

Materialen

Het vak van meubelstoffeerder is van nature een duurzaam vak te noemen. Door het opnieuw bekleden van meubilair krijgt dit een tweede en soms wel een derde leven. Toch is dit voor ons niet genoeg en geven wij graag meer invulling aan het maatschappelijk veelbesproken thema duurzaamheid.

Dit doen we onder andere door het gebruik van duurzame materialen. We gebruiken zoveel mogelijk natuurlijke materialen van eerlijke komaf en materialen met een zo laag mogelijke ecologische footprint.

Vulmaterialen

De door Stoffeerderij Chair Repair gebruikte materialen die als vulling dienen hebben een zo laag mogelijke impact op het milieu. Comfortschuim wordt het meest gebruikt als binnenwerk, maar heeft als nadeel dat dit niet zo duurzaam is. Gelukkig zijn er steeds meer alternatieven die minder schade aan het milieu toebrengen.

Een voorbeeld hiervan is Pantera schuim. Kwalitatief een uitstekend binnenwerk, dat minder belastend is voor het milieu en een lange levensduur heeft. Wij adviseren onze klanten om voor dit schuim te kiezen.  Ook zijn wij gespecialiseerd in het zetten van verschillende veren. Bijvoorbeeld nosag veren of verenraam. 

Interesse? Neem contact op!

U bent ook van harte welkom om in onze showroom in de Schoolstraat 47 in Noordwijk onze collectie van stoffen te bewonderen.