}  Woensdag t/m Zaterdag van 10.00 tot 15.00

Schoolstraat 47a1, 2202 HD te Noordwijk.

Smidslaantje 12, 1251 PX Laren

Over ons

Is uw bank, fauteuil, eetkamerstoel of kussen versleten? Houtwerk of binnenwerk zoals schuim of veren aan vervanging toe?

Dan bent u bij Chair Repair aan het juiste adres. We staan garant voor vakwerk!

Stoffeerderij Chair Repair is gevestigd in het mooie Noordwijk aan zee. Sinds 2013 leveren wij verschillende diensten en producten met betrekking tot het bekleden van allerlei soorten meubelen. U kunt denken aan eetkamerstoelen, kussens op maat, fauteuils en banken. Ook zijn wij gespecialiseerd in het restaureren van houtwerk en binnenwerken zoals schuim en veren.

Ook doen wij stoffering van meubelen in schepen caravans en boten. Dit doen wij zowel particulier als zakelijk.

U bent van harte welkom in onze showroom in de Schoolstraat 47 in Noordwijk om onze collectie van stoffen te bewonderen. Ook komen wij vrijblijvend aan huis voor een offerte te maken.

Weekmarkt

Wij zijn al jaren een begrip op een aantal markten. Hieronder onze vaste weekmarkten:
  • Maandag: Noordwijkerhout
  • Dinsdag: Oegstgeest/Wassenaar
  • Woensdag: Heemstede
  • Donderdag: Abcoude
  • Vrijdag: Laren
Verder doen we jaarlijks een groot aantal jaarmarkten en braderieën. Deze zullen we vermelden t.z.t.

Onze zaak in Noordwijk

Stoffeerderij Chair Repair is gevestigd in het mooie Noordwijk aan zee. Sinds 2013 leveren wij verschillende diensten en producten met betrekking tot het bekleden van allerlei soorten meubelen.

U bent van harte welkom in onze showroom in de Schoolstraat 47 in Noordwijk om onze collectie van stoffen te bewonderen. Ook komen wij vrijblijvend aan huis voor een offerte te maken.

Interesse? Neem contact op!

U bent ook van harte welkom om in onze showroom in de Schoolstraat 47 in Noordwijk onze collectie van stoffen te bewonderen.